Image
Thumbnail image for the video "Deputy Store Manager at JYSK"

ASSISTENT STORE MANAGER

Als Assistent Store Manager ben je de belangrijkste ondersteuning voor de Store Manager en beheren jullie samen de dagelijkse gang van zaken in jullie winkel. Bovendien is één van je verantwoordelijkheden als Assistent Store Manager het opvolgen van verkoopcijfers uit het salesrapport en er dagelijks voor zorgen dat jij en je team de verkoopdoelstellingen van de winkel halen. Daarnaast werk je samen met je team aan het maximaliseren van het verkooppotentieel van de winkel door het implementeren van campagnes, het updaten van concepten en een goed gebruik van verschillende verkoopmiddelen.

Assistent Store Manager zijn betekent ook het goede voorbeeld geven. Een groot deel van de functie zal dan ook bestaan uit het motiveren, opleiden en ontwikkelen van je collega's, zodat je altijd het sterkste verkoopteam hebt staan. Je bent voornamelijk werkzaam op de winkelvoer, zodat je de mogelijkheid hebt om de verkoop te stimuleren en je collega's te motiveren om steeds weer een uitstekende klantervaring te bieden.

Tegelijkertijd is het jouw rol om in te springen wanneer de Store Manager niet aanwezig is - en om de verschillende taken in jouw winkel dan te plannen, te delegeren en op te volgen.

{"items":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":[{"x":"0","y":"0","width":"6","height":"10"},{"x":"6","y":"0","width":"6","height":"10"},{"x":"0","y":"10","width":"12","height":"7"}]},"settings":{"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":12,"field_id":"6e3a519f-2d81-4ff4-aef7-8b352627bf7f","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-2067","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}